Škoro: Nećemo dopustiti da se Hrvatska opet crveni Domovinski pokret predstavio je danas listu za šestu izbornu jedinicu, na prvom mjestu je Stjepo Bartulica, gorički liječnik Zvonimir Lovrić je drugi

Domovinski pokret
Predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta u Velikoj Gorici / Foto: Facebook

Domovinski pokret danas je na konferenciji za medije u Velikoj Gorici predstavio svoju listu za šestu izbornu jedinicu koju će nositi Stjepo Bartulica. Bartulica se zahvalio na povjerenju i naglasio kako se prvi puta aktivirao u političkom nadmetanju, uvjeren da Domovinski pokret nosi promjene koje su Hrvatskoj nužne.

Bartulica i Zvonimir Lovrić, koji je drugi na listi, predstavili su i ostale na listi u šestoj izbornoj jedinici – Željka Sačića, Gorana Brebrića, Damira Markuša, Ljubicu Ivšić, Željka Vrbanusa, Ivanu Vujić Kljajić, Josipa Marića, Đurđu Perković, Tanju Polić Marković, Dominika Filipovića, Miu Vlatku Čuljak i Anu Lederer.

– Domovinski pokret jedina je brana da se Hrvatska nakon 5. srpnja ni u kojem smislu više ne crveni. Neće se zacrveniti jer nećemo dopustiti da SDP dođe na vlast, ali neće se crveniti ni zbog toga što će zemlju i dalje voditi oni koji su narod prevarili u nekoliko navrata, kazao je na predstavljanju Miroslav Škoro.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare