Restart koalicija predstavila u Velikoj Gorici svoju listu za šestu izbornu jedinicu Na listi je sedam žena i sedam muškaraca, što su u ovoj koaliciji ocijenili povijesnim

Restart koalicija
Predstavljanje kandidata Restart koalicije u Velikoj Gorici / Foto: Facebook

Svoje kandidate u VI. izbornoj jedinici i svoj program predstavila je danas u Velikoj Gorici Restart koalicija koja uz SDP okuplja još šest stranaka – HSS, GLAS, HSU, IDS, PGS i SNAGA. Listu Restart koalicije u ovoj izbornoj jedinici predvodi bivši ministar Davorko Vidović.

Restart koalicija
Restart koalicija / Foto: Facebook

– Sad i službeno krećemo u borbu za naš cilj, a to je bolje društvo i zemlju kakvu naši građani zaslužuju. Novi početak za Hrvatsku provest će se kroz pet stupova Restart koalicije – jačanje gospodarstva i konkurentnosti, digitalna transformacija Hrvatske, reforma državne i lokalne samouprave, modernizacija zdravstvenog sustava i beskompromisna borba protiv korupcije i reforma pravosuđa. Nakon pobjede na izborima paralelno s provođenjem nužnih reformi, suočit ćemo se s rješavanjem ključnih problema. Radit ćemo na povećanju plaća i mirovina, ali uz gospodarski rast, a ne zaduživanje. Ujedno, taj gospodarski rast ponudit će nove prilike i mladi neće imati potrebe posao tražiti u inozemstvu, jer će imati dostojanstven život kod kuće. Da bi ostali, moramo im ponuditi zdrave temelje, a to se može jedino Zakonom o porijeklu imovine, uklanjanjem korupcije, klijentelizma i sličnih nepravdi, kojima aktualno pravosuđe ne može doskočiti. S mnogima od tih problema sučeliti ćemo se kroz nužnu digitalnu transformaciju zemlje i zakoračiti u moderno doba, istaknuto je na predstavljanju u Velikoj Gorici.

 

Goran Beus Richembergh
Goran Beus Richembergh / Foto: Facebook

Jedini Velikogoričanin na listi Restart koalicije je Goran Beus Richembergh koji se nalazi na 9. mjestu i koji je u Saboru do sada odradio tri mandata.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare