Na HDZ-ovoj listi za VI. jedinicu dvojica Goričana – Barišić i Ačkar Na predstavljanju kandidata vodilo se računa o mjerama poštovanju pravila fizičke udaljenosti

Dražen Barišić
Dražen Barišić / Foto: Facebook

Hrvatska demokratska zajednica predstavila je danas u Velikoj Gorici kandidate za VI. Izbornu jedinicu, koja osim dijela Zagreba i Zagrebačke županije, obuhvaća i Sisačko-moslavačku županiju. Među 14 kandidata nalaze se i dvojica Goričana, gradonačelnik Dražen Barišić, koji je četvrti, i njegov zamjenik Krešimir Ačkar, koji se nalazi na 13. mjestu. Nositelj liste je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

HDZ očekuje najmanje šest mandata, kao i na prošlim izborima, istaknuto je na predstavljanju kandidata.
– Lista je sastavljena od ljudi koji na najbolji mogući način prezentiraju ovaj kraj, Zagreb, Zagrebačku i Sisačko-moslavačku županiju. To su ljudi, koji su već na odgovornim funkcijama u lokalnoj zajednici, ali i u HDZ-u, prepoznati na regionalnoj i nacionalnoj razini. Počašćen sam i privilegiran zbog činjenica da sam na čelu ovakve liste, ali i siguran da će HDZ napraviti odličan rezultat – istaknuo je  Božinović.

Prvi na HDZ-ovoj listi je Davor Božinović / Foto: Facebook

Javnosti su se predstavili svi kandidati s liste. Gradonačelnik Dražen Barišić u svom predstavljanju istaknuo je  Veliku Goricu kao sinonim za prometni i gospodarski razvoj, sportski i kulturni uzlet i zaštitu kulturne tradicije.
– Projektima poput gradskog bazena, sportske dvorane, izgradnjom novih škola i vrtića, dolaskom velikih gospodarskih subjekata, Velika Gorica svrstala se uz bok najjačih gradova u Hrvatskoj, ponosno je kazao Barišić.

Krešimir Ačkar / Foto: Facebook

– Ponosan sam jer sam na listi stranke koja je stvorila ovu državu, kazao je Krešimir Ačkar. U fokusu mog rada su obrazovanje, koje je uz zdravlje jedan od ključnih faktora ljudskog života. Želim i na nacionalnoj razini promijeniti neke stvari, poboljšati ono što je moguće u tom području – zaključio je Ačkar.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare