Nakon 103 dana nogomet se vraća na gorički Gradski stadion Pobijedili smo Dinamo u prijateljskoj utakmici i pokazali da možemo igrati dobar nogomet, istaknuo je trener Gorice Valdas Dambrauskas

HNK Gorica Valdas Dambrauskas
Trener Gorice Valdas Dambrauskas / Foto: HNK Gorica

U susretu 30. kola Gorica ugošćuje Dinamo, koji će u toj utakmici pokušati i matematički osigurati naslov prvaka. Nakon poraza u Osijeku u prošlom kolu, Gorica će pokušati popraviti dojam protiv vodeće momčadi lige te odgoditi Dinamovu proslavu naslova na iduće kolo.

Gorica je trenutačno na šestoj poziciji na tablici, a od petog mjesta, koje vodi u Europu, dijeli ju 10 bodova. Teoretske šanse za to postoje, no gotovo je sigurno da će se Goričani zadržati na šestoj poziciji do kraja prvenstva bez obzira na rezultate. Gorica, naime, ispred sedmog Slaven Belupa ima 11 bodova prednosti. Zbog toga je puno teže naći motiv za dobre igre. Toga je svjestan i gorički trener Valdas Dambrauskas koji kaže da će sigurno naći načina za motiviranje igrača.

U Prvoj HNL Gorica do sada protiv Dinama nije osvojila niti bod / Foto: HNK Gorica

Dinamov trener Igor Jovičević, pak, priželjkuje da titulu prvaka i teoretski osigura u, kako je istaknuo, njegovoj Velikoj Gorici u kojoj je proveo djetinjstvo.

Susret počinje u 21:05 sati.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare