Zagrebačka županija nema novih zaraženih, u Hrvatskoj 19 novih Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci

koronavirus
Stožer civilne zaštite apelira na sve da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa / Foto: Pixabay

Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih od Covida-19. Broj novooboljelih u Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 19, objavio je Nacionalni stožer civilne zaštite. Jedna novooboljela osoba je iz Bjelovarsko-bilogorske županije, jedna iz Šibensko-kninske, jedna iz Dubrovačko-neretvanske, jedna iz Međimurske županije, jedna iz Koprivničko-križevačke, devet novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, tri novooboljele osobe su iz Osječko-baranjske županije, a dvije novooboljele osobe su iz Zadarske županije.

Do sada je u Hrvatskoj testirano 72.746 osoba, od toga 268 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je 9 osoba. Na respiratoru nema pacijenata. Ukupan broj preminulih je 107.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju da se izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare