Pomoć iz gradskog proračuna dobilo 257 goričkih poduzetnika Na javni poziv pristiglo je 436 zahtjeva od kojih 179 nije ispunjavalo propisane uvjete

potpora poduzetnicima
Ugovori će poduzetnicima biti uručeni idući tjedan / Foto: Pixabay.

Gradsko poglavarstvo objavilo je danas popis malih poduzetnika koji su ostvarili pravo na pomoć na javnom pozivu za dodjelu potpora zbog pandemije Covida-19. Gorički poduzetnici pokazali su veliki interes za financijsku pomoć iz gradske blagajne jer je pristiglo 436 zahtjeva, a pravo na potporu ostvarilo je njih 257. Potpore iznose od tri tisuće kuna do maksimalno 15 tisuća kuna. Mnogobrojni poduzetnici ostat će razočarani jer njih čak 179 nije ispunjavalo propisane uvjete.

Za ovu mjeru bilo je osigurano dva milijuna kuna, a dodijeljeno je 1.979,250 kuna. Javni poziv bio je raspisan od 11. do 22. svibnja. Kako su najavili iz gradske uprave, ugovori će biti uručeni tijekom idućeg tjedna. Popis ostvarenih potpora možete pogledati na gradskim stranicama.

Slučajno ili ne, ovaj popis kojega već tjednima iščekuju velikogorički poduzetnici i obrtnici objavljen je dan nakon što je Gorica.info uputila pitanja Gradskom poglavarstvu o tome kada će objaviti rezultate natječaja.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare