Nakon našeg upita, od sutra i Velika Gorica počinje dijeliti maske za lice umirovljenicima Dobili smo informaciju da umirovljenici danas cijelo prijepodne dolaze u Crveni križa i traže zaštitne maske, također zvali su i nas i pitali gdje se dijele maske

maske
Foto: Ilustracija / Pixabay

Velikogorički umirovljenici od sutra mogu preuzeti maske za lice u Crvenom križu, Cvjetno naselje 16 i u prizemlju zgrade Gradske uprave, Trg kralja Tomislava 34.

Maske se preuzimaju vikendom od 10 do 14 sati, a radnim danom od 8  do 14 uz predočenje osobne iskaznice.

Pitali smo Stožer civilne zaštite Velike Gorice, Gradsko društvo Crvenog križa i gradonačelnika Dražena Barišića planiraju li, po uzoru na grad Zagreb, podijeliti zaštitne maske našim sugrađanima starije životne dobi?

Dobili smo informaciju da umirovljenici danas cijelo prijepodne dolaze u Crveni križa i traže zaštitne maske, također zvali su i nas i pitali gdje se dijele maske.

Prvo nam se telefonski oko 13.30 sati javila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa koja nam je rekla da nemaju zaštitne maske i da ih ne mogu dijeliti, ali samo dva sata kasnije iz Gradskog poglavarstva smo dobili odgovor da će i Velika Gorica svojim umirovljenicima podijeliti zaštitne maske.

U odgovoru navode da brinu za zdravlje svojih građana, posebice starije životne dobio i zato su osigurali podjelu maski umirovljenicima. Briga se očito pojavila nakon novinarskog upita s portala Gorica.info.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Gary Gary
Gary Gary
3 years ago

malo ste si digli ego nepotrebno, prije više od dva mjeseca je pokrenuta inicijativa za maske za umirovljenike, tek sad su dobivene tak da bi bilo super da ste imali veze s tim, al niste