U Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji danas nema zaraženih, 34 su u Hrvatskoj Zagreb i dalje bilježi povećani broj zaraženih koronavirusom, ponovno počinju s radom izdvojene covid-ordinacije, u samoizolaciji više od 4 tisuće osoba

Maska za lice
U urede Zagrebačke županije možete samo s maskom na licu / Foto: Pixabay

U protekla 24 sata u Hrvatskoj su zabilježena 34 nova slučaja zaraze virusom te je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) danas ukupno 463.

Među njima je 65 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru jedan pacijent.

U samoizolaciji je trenutno 4047 osoba.

Do danas je ukupno testirano 78 183 osoba, od toga 730 u posljednja 24 sata.

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 2725 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 107 preminulo, a 2155 se oporavilo.

Velika Gorica i Zagrebačka županija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Velike Gorice i naše županije u posljednja 24 sata nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Zagreb

HRT je objavio da je danas u Zagrebu 20 novooboljelih. Većina zaraženih su bliski kontakti zaraženih u noćnim klubovima, ali ima jedan slučaj zaraze u zatvoru u Remetincu.

U Zagrebu ponovno počinju s radom izdvojene covid-ordinacije u kojima se obavljaju pregledi osoba sa sumnjom na bolest covid-19. Radno vrijeme izdvojenih covid-ordinacija je svaki dan od 8 do 20 sati. Prije dolaska potrebno je najaviti se telefonom:

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare