Tramvaji ponovno voze preko Trga bana Josipa Jelačića Nakon što su stručne službe izvršile detaljne preglede i otklonile opasnosti koje su prijetile nakon potresa, a ekipe ZET-a obavile provjeru ispravnosti tramvajskih kolosijeka i naponske mreže, tramvaji su se vratili u središte grada

tramvaj
Foto: ZET

Od danas tramvaji ponovno voze Jurišićevom, Ilicom, Praškom i Trgom bana Josipa Jelačića. Sve tramvajske linije koje su prometovale izmijenjenim trasama ponovno se vraćaju na svoje uobičajene trase, objavio je ZET.

U promet se vraća i linija 13 (Kvaternikov trg – Žitnjak), dok će istovremeno biti ukinute izvanredne autobusne linije 608 (Trg žrtava fašizma – Vlaška – Kvaternikov trg) i 611 (Glavni kolodvor – Praška).

U tijeku su još završni radovi na redovnom održavanju kolosijeka na središnjem gradskom trgu, a koji ne utječu na prometovanje tramvajskih linija.

Iz ZET-a također pozivaju sve putnike da nose medicinske maske ili maske za lice. ZET dezinficira sva vozila tri puta na dan te ih provjetrava kako bi se smanjila mogućnost širenja zaraze koronavirusom.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare