Vandalizam Hajdukovih navijača, ovako izgleda istočna tribina na goričkom gradskom stadionu Hajduk je u utorak izgubio protiv HNK Gorice (3-1), a Tordica je svoju ljutnju iskalila na goričkom stadionu

Na terenu je sve proteklo u sportskom duhu, maksimalno korektno i bez ikakvih repova u susretu Gorice i Hajduka u utorak navečer, nažalost, nekorektnost se događala na tribinama. Na istočnoj strani, na dijelu gdje su bili gostujući navijači posljedice su jasno vidljive.

Kome i čemu su potrebni ovakvi prizori nemoguće je dokučiti, ali šteta je u svakom slučaju načinjena. Lokalna zajednica i klub nedavno su investirali značajna sredstva u uređenje istočne tribine, koja je potpuno prekrivena sjedalicama, u želji da se podigne standard stadiona i kluba, i doista je teško objasniti ovakve poteze onih koje na našem stadionu dočekujemo kao goste, kao sportske prijatelje i rivale na travnjaku, kažu u goričkom klubu.

U HNK Gorici ističu da im je ovakvo ponašanje navijača potpuno neprihvatljivo. Zbog posljedica koje su ostale nakon utakmice s Hajdukom, čelni ljudi kluba ozbiljno će razmisliti o smanjenju kapaciteta za gostujuće navijače na 5 %. Druga opcija je značajno povećanje cijene ulaznica za gostujuće navijače, što je u ovakvim situacijama jedini način da klub ne troši vlastita sredstva zbog neprihvatljivog ponašanja pojedinaca ili navijačkih skupina, objavili su iz HNK Gorice.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare