Ljubitelji trčanja i bicikliranja prijavite se na Čiče Run and Bike utrku, prvo kolo je u petak, 10. srpnja Čiče Run&Bike održava se na stazi dugoj 5,2 kilometra, trči se i vozi krug oko jezera Čiče od 18:30 do 20:30 sati

Sportsko rekreativna liga Čiče Run&Bike započinje u petak, 10. srpnja, a održava se uz obalu jezera Čiče na stazi duljine 5,2 kilometra gdje se trči i vozi krug oko jezera. Ovogodišnja liga ima 12 kola, objavili su organizatori.

Liga je podijeljena na dvije kategorije – Run i Bike&Run. Na run ili trčanje mogu se prijaviti punoljetni natjecatelji, a maloljetnima od 14 do 17 godina dozvoljeno je sudjelovanje isključivo uz pisanu suglasnost roditelja ili skrbnika. Djeca mlađa od 14 godina mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja ili skrbnika.

Pravo sudjelovanja u Bike&Run kategoriji imaju samo punoljetni natjecatelji.

Prijaviti se možete na e-mail na prijavecrb@s34.com.hr, potrebno je navesti ime i prezime, spol, godinu rođenja, klub te datum kola na koji se prijavljujete. Kotizacija od 20 kuna plaća se za svako kolo, a uključuje operativni i administrativni trošak te okrijepu. Prijave će biti moguće i na mjestu događaja neposredno prije početka održavanja lige, najkasnije 20 minuta prije.

Uz ligu će se održati i tombola u dva termina, a na njoj će moći sudjelovati natjecatelji koji su nastupili u najmanje jednom kolu. Za najbolje u ligi su osigurane medalje i nagrade sponzora.

Čiče_run_bike

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare