Mladi napadač HNK Gorice Paulius Golubickas ponovno trenira nakon teške ozljede vilice i operacije Golubickas je teško ozlijeđen prije mjesec dana u Koprivnici

Foto: Instagram HNK Gorica

Napadač HNK Gorice Paulius Golubickas vratio se treninzima nakon teške ozljede vilice. Ozlijedio se na samom početku utakmice, u sedmoj minuti, protiv Slaven Belupa 6. lipnja u Koprivnici. Nakon duela s igračem Slavena, Tomislavom Božićem, zadobio je prijelom vilice i igru je napustio na nosilima. Koliko je ozljeda bila teška pokazuje i to da je operacija trajala puna četiri sata.

Nakon mjesec dana izbivanja s terena Golubickas se ponovo priključio ostatku ekipe na treningu. Iako i dalje trenira smanjenim intenzitetom, povratak treninzima s ostatkom ekipe znak je da oporavak teče dobro. Unatoč tome što ove sezone više neće imati priliku zaigrati, u HNK se nadaju da će biti spreman za početak iduće sezone.

Mladi litavski reprezentativac u Goricu je stigao u siječnju ove godine na posudbu, a samo dva dana nakon ozljede potpisao je četverogodišnji ugovor s goričkim klubom.

– Presretan sam što sam opet ovdje. Prošlo je mjesec dana od operacije, naravno da sam sretan što opet treniram. Doduše, ne punom snagom, zasad sam više na biciklu i u teretani, idem korak po korak i nadam se da ću se vratiti na teren što prije to bude moguće. Kažu doktori da oporavak teče i bolje od očekivanja, oduševljen sam što je tako, ali i dalje moram biti oprezan, nastaviti kao i do sad – rekao je Golubickas.

Foto: Instagram HNK Gorica

Nakon operacije vilice bilo je potrebno neko vrijeme da bi se mogao normalno hraniti.

– U početku je bilo teško, mogao sam jesti samo usitnjenu hranu, jogurte i smoothieje, ali sad je puno bolje. Mogu već jesti i normalnu hranu, po mogućnosti što mekšu i u manjim komadićima, no važno je da se mogu normalno najesti. Izgubio sam i poneki kilogram, ne znam je li to dobro ili loše, ali znam da se osjećam dobro – kaže Paulius Golubickas.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare