Dio velikogoričkih profesionalnih vatrogasaca pojačao gasiteljske snage na otoku Visu Vatrogasne snage u priobalju će biti pojačane sa 102 vatrogasca s 13 vozila iz kontinentalne Hrvatske

Vatrogasci Velika Gorica Vis
Foto: Facebook Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica

Dio pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica će do sredine rujna biti na otoku Visu kao pojačanje vatrogasnim snagama na tom otoku, objavila je gorička JVP na svom facebook profilu. Velikogorčani će na Visu biti zajedno s kolegama vatrogascima iz Ivanić Grada. Dio je to redovitog Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara u priobalju. Dečkima na Visu, poručili su gorički vatrogasci na facebooku, želimo sretnu i mirnu sezonu.

vatrogasci Velika Gorica
Foto: Facebook Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica


– Vatrogasne snage u priobalju ove će godine imati 1120 profesionalnih vatrogasaca, 5000 dobrovoljnih vatrogasaca te 1000 sezonskih vatrogasaca. Na ispomoć dolaze i 102 vatrogasca sa 13 vozila sa kontinenta u jednoj smjeni. Uz ove snage djeluju i 54 vatrogasca, pripadnika Državne vatrogasne intervencijske postrojbe – kazao je nedavno glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković najavljujući protupožarnu sezonu 2020.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare