Zbog salmonele povučena smrznuta hrana za pse proizvođača Natures Menu, objavilo Ministarstvo poljoprivrede Proizvod možete vratiti u trgovinu u kojoj ste ga kupili proizvod i dobit ćete povrat novca

pas hrana salmonela povrat
Foto: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede povuklo je iz prodaje smrznutu hranu za pse Barf Piletina, tripice i povrće, proizvođača Natures Menu, koju na tržište stavlja ZOO Hobby, zbog utvrđene bakterije Salmonella spp.

Opoziva se smrznuta hrane za pse NATURES MENU BARF Piletina, tripice i povrće, 300g, LOT 15/11/20, dodatne oznake GB226(3000), s rokom trajanja do 15. studenog 2020., zbog utvrđene bakterije iz roda Salmonella spp, navodi se u priopćenju.

Analizom uzorka, koje je proveo Državni inspektorat (Veterinarska inspekcija), utvrđene su vrijednosti Enterobacteriaceae iznad maksimalno dopuštenih količina i Salmonelle spp.

Proizvođač je subjekt u poslovanju s hranom za životinje Natures Menu, Threxton Road Industrial Estate, Watton, Norfolk, Velika Britanija, a na tržište ga stavlja subjekt ZOO Hobby d.o.o., Zagreb.

Distributer je objavio da će neškodljivo ukloniti svu količinu navedenog proizvoda i LOT broja s danim istekom roka. Proizvod možete vratiti u bilo koju Zoo City poslovnicu ili drugo prodajno mjesto na kojem ste kupili proizvod i dobit ćete povrat novca.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare