Općina Orle raspisala natječaj za zapošljavanje voditelja projekta “Zaželi za Općinu Orle” I općina Orle uključila se u projekt „Zaželi“, kroz koji se zapošljavaju žene starije od 50 godina koje će brinuti i pomagati starijim i bolesnim osobama na području općine

projekt Zaželi starije osobe Orle
Projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena“ financira se iz europskih fondova / Foto: Pixabay

Zahvaljujući europskim bespovratnim sredstvima u općini Orle će se zaposliti 10 žena koje će skrbiti o starijim osobama. Za provođenje projekta općina traži osobu koja će voditi projekt „Zaželi“. Podsjetimo, Orle su dobila 926 tisuća kuna za provođenje ovog projekta.

Voditelj ili voditeljica projekta, kako navode u objavljenom natječaju, mora imati srednju, višu ili visoku stručnu spremu društvenog smjera, najmanje jednu godinu radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i znati raditi na računalu.

Osoba koja dobije posao vodit će projekt, sastavljati različite izvještaje, pratiti financijske transakcije, voditi identifikaciju žena i krajnjih korisnika, kontrolirati rad zaposlenih žena, obavljati sve kadrovske poslove (prijave-odjave, evidencije rada, godišnji odmor, ostalo), voditi isplatu plaća, putnih naloga, dnevnica, naknada sudionika projekta, priprema financijska izvješća projekta te ostale poslove povezane s provedbom projekta.
Voditelj će biti zaposlen na projektu 15 mjeseci uz obvezan probni rad u trajanju od tri mjeseca.
Prijaviti se možete do 16. srpnja 2020. godine do 15,00 sati na adresu.

Projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena“ financira se iz europskih fondova, a namijenjen je zapošljavanju žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, s naglaskom na žene starije od 50 godina, žene s najviše završenom srednjom stručnom spremom, žene s invaliditetom, liječene ovisnice, žene žrtve obiteljskog nasilja, beskućnice. Zaposlene žene skrbe o starijim osobama, a projekt provode jedinice lokalne samouprave i udruge.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare