Ribiči na Velikom jezeru Čiče snimaju sjajne fotografije kojih se ne bi posramili ni profesionalci Nakon Mladena, snimke nam je poslao Mario Janečić, još jedan ribič koji uživa u prelijepim goričkim praskozorjima

Jezero Čiče ribič fotografije
Jezero Čiče / Foto: Mario Janečić

Stvarno bi se ponekad trebalo ustati u, recimo, 4 sata ujutro i uživati u prelijepim izlascima sunca. I ne treba za to otići u neke egzotične krajeve, priroda nam senzacionalne prizore prikazuje i u našem kraju. Upravo u tim prizorima uživaju čitatelji portala Gorica.info, koji u samo praskozorje zabace udice na jezeru Čiče i čekaju da riba zagrize.

Prije nekoliko dana pokazali smo vam pravu malu izložbu fotografija praskozorja koje već mjesecima fotografira velikogorički umirovljenik, ribič i fotoamater Mladen. Nakon toga javio nam se i drugi ribič, Mario Janečić.

Jezero Čiče ribiči fotografije
Jezero Čiče / Foto: Mario Janečić

– Imam i ja dvije praskozorne sa Čiča ili kako ga mi ribiči zovemo Veliko jezero. Eto malo da se pohvalim, a malo da Vas motiviram da i sami izađete na jezero i snimite koju – kaže Mario.

I stvarno, stigle su nam još dvije predivne fotke, u jednoj je Mario uspio „uloviti“ sunce u alci ribičkog štapa. Uživajte u prizorima.

Imate li i vi lijepe fotografije iz našeg kraja pošaljite nam na mail redakcija@gorica.info.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare