Sjajan uspjeh goričke atletičarke: Juniorka Nina Vuković osvojila srebrnu medalju na 800 metara na Kupu i prvenstvu Hrvatske za seniore

Nina Vuković
Foto: Maraton klub Velika Gorica

Nina Vuković, juniorka Maraton kluba Velika Gorica, nastupila je na Kupu i ekipnom prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke i osvojila srebrnu medalju u trci na 800 metara. U trci se natjecala 21 atletičarka, a Nina je s vremenom 2:14,68, što je njezin novi osobni i klupski rekord, na cilj stigla druga.

Bio je to odličan zagrebački vikend za Ninu Vuković jer je postala Miss fotogeničnosti sporta i osvojila srebrenu medalju u jakoj seniorskoj konkurenciji na 800 metara.

Nina Vuković
Foto: Maraton klub Velika Gorica
Berislav Devčić
Foto: Maraton Klub Velika Gorica

Berislav Devčić, klupski neuništivi veteran, nastupio je u disciplini bacanje kladiva, a ostvarenim rezultatom zauzeo 14. mjesto, dok je u  brzom hodaju na pet kilometara postigao vrijeme 29:24,81, dovoljno za ukupan plasman na šestu poziciju.
Kup i ekipno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke održano je proteklog vikenda na stadionu Mladost u Zagrebu.

Klupske aktivnosti, uz svakodnevne treninge, usmjerene su na Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke koje će se održati sljedeći vikend 18. i 19. srpnja u Zagrebu, najavili su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Ukupni rezultati Kupa i ekipnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke možete pogledati ovdje.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare