Brojke novozaraženih opet rastu: U Hrvatskoj danas ukupno 116 novozaraženih; u Velikoj Gorici jedan slučaj, a u Zagrebačkoj županiji još dva Najviše novozaraženih je u Vukovarsko-srijemskoj županiji, ukupno njih 36

coronavirus zaraženi velika gorica
Foto: Pixabay

 

14:00 – U Hrvatskoj 116 novozaraženih

Stožer Civilne zaštite objavio je da je u posljednja 24 sata 116 novozaraženih osoba u Hrvatskoj. Ukupan broj trenutačno oboljelih je 1204. Na bolničkom je liječenju 139 pacijenata, a od toga je njih osmero na respiratoru. U posljednja 24 sata nije bilo preminulih.

 

12:05 – Danas bi u Hrvatskoj moglo biti i više od stotinu novozaraženih

Najveći broj novozaraženih u Hrvatskoj danas bilježi Vukovarsko-srijemska županija (36 novozaraženih), Splitsko-dalmatinska i Grad Zagreb po 20 novih, Osječko-baranjska 12, a Istarska još osam. Od 12 županija koje su do sada objavile podatke tri nemaju nove slučajeve – Međimurska, Bjelovarsko-bilogorska i Virovitičko-podravska. Vjerojatno će Hrvatska danas ponovno proći granicu od stotinu novozaraženih.

11:50 – U Zagrebu dvadeset novih slučajeva

U glavnom gradu je u protekla 24 sata zabilježeno 20 novih slučajeva, Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar“ objavio je da su u protekla 24 sata proveli 392 testiranja. U samoizolaciju moralo je otići 69 ljudi. Od novooboljelih, njih 12 su kontakti ranije oboljelih osoba, sedam je osoba za sada nejasne epidemiološke anamneze, a jedna je oboljela osoba doputovala iz Italije.

11:30 – Jedan novi slučaj u Velikoj Gorici

Velika Gorica od danas ima jednog novooboljelog od koronavirusa, izvijestio je Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Na području županije još su dva nova slučaja, po jedan u Samoboru i Dugom Selu. Od jučer je u Velikoj Gorici pet osoba izliječeno od koronavirusa.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare