Danas dva nova slučaja zaraze u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj županiji ukupno devet, zaraza se širi Slavonijom U Hrvatskoj je danas 92 novooboljelih, 153 je u bolnici, a od hospitaliziranih je devetoro na respiratoru

velika gorica
Foto: Gorica.info

 

14:00 – U Hrvatskoj danas 92 novooboljelih

Nacionalni stožer objavio je kako je u protekla 24 sata koronavirusom zaraženo još 92 ljudi, pa je trenutačno u Hrvatskoj 1207 aktivnih slučajeva. Od toga su 153 ljudi na bolničkom liječenju, devet ih je na respiratoru. U protekla 24 sata ukupno je testirano 915 ljudi.

11.15 sati – U Velikoj Gorici dva nova slučaja

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Velike Gorice danas imamo dva nova slučaja zaraze, a u županiji ih je ukupno devet. Po jedan novi slučaj je u Svetoj Nedelji, Ivanić-Gradu i Dugom Selu, a po dva nova slučaja u Velikoj Gorici, Zaprešiću i Sv. Ivanu Zelini.

Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 54 slučaja. Do sada su ukupno izliječene 162 osoba, a devet ih je preminulo.

11 sati – U Zagrebu 10 novih slučajeva

U protekla 24 sata u Zagrebu je utvrđeno 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom, šestero su kontakti ranije oboljelih osoba, a kod četvero je za sada nejasna epidemiološka anamneza, objavio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

Trenutno je u Zagrebu 357 aktivnih slučajeva, a 724 osobe su pod mjerom samoizolacije.

11 sati – I danas veliki broj zaraženih u Slavoniji

Prema podacima županijskih stožera, zaraza se širi Slavonijom. Do sada je prijavljeno više od 50 slučajeva, najviše ih je u Vukovarsko-srijemskoj županiji, ukupno 47.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare