Nevrijeme s obilnom kišom stiglo i do našeg područja: Voda sukljala iz šahtova, podvožnjaci puni vode… Pogledajte dramatični video

miramarska poplava
Poplava u podvožnjaku u Miramarskoj / Foto: Čitateljica portala Gorica.info

Crveno upozorenje koje je u petak ujutro za šire područje Zagreba upalio Meteoalarm, europski sustav za upozoravanje na vremenske neprilike, pokazalo se ispravnim negdje oko 21:30 sati. U trenutku je počela padati obilna kiša, koja je onemogućila vožnju, iz šahtova je počela sukljati voda, u podvožnjacima su se za nekoliko desetaka sekundi stvorila prava jezera.

miramarska poplava
Auto zapeo ispod podvožnjaka / Foto: Čitateljica portala Gorica.info

I čitetelji Gorice.info poslali su nam video snimljen na ulazu u podvožnjak u Miramarskoj ulici. Srećom nisu ušli u podvožnjak pa su se mogli okrenuti, što se može vidjeti i na ovom dramatičnom videu na kojem se vidi i automobil koji je zapeo u bujici. Problema je bilo na gotovo svim prometnicama u Zagrebu, Velikoj Gorici i okolici. Bio je prekinut tramvajski promet Ilicom, te na istoku prema Žitnjaku.

miramarska poplava
Iz šahta u Miramarskoj sukljalo je kao iz Bandićevih fontana / Foto: Čitateljica portala Gorica.info

Zapuhao je i jak vjetar koji je po ulicama nosio i kante za smeće. U tom valu nevremena, čini se, u Velikoj Gorici je bilo nešto bolje, ali i tamo je bilo bolje ne izlaziti na ceste.

Pitanje je i što donosi noć, hoće li se kiša stišati ili neće. U svakom slučaju, oni koji ne moraju izlaziti neka ostanu u svojim domovima. Ako ipak moraju sjesti u auto, preporučuje se izniman oprez zbog mogućih teških uvjeta na cestama zbog jake kiše.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare