Dio Ulice Andrije Kačića Miošića zatvoren je sljedeća dva i pol mjeseca zbog radova, vozi se obilazno

Kačićeva ulica radovi
Foto: Gorica.info

Ulica Andrije Kačića Miošića zatvorena je zbog radova u dijelu od križanja s Ulicom Slavka Kolara do Kurilovečke ulice. Radovi su započeli jutros, u tijeku je skidanje površinskog sloja asfalta i promet je zatvoren za sva vozila osim za stanare. Predviđeno je da će radovi trajati 70 dana.

Rekonstrukcija obuhvaća kompletnu izgradnju prometnice s novom pješačko-biciklističkom stazom s jedne strane i pješačkom stazom s druge strane, a obuhvaćena je i nova komunalna infrastruktura. Radove vrijedne 3,3 milijuna kuna izvodi tvrtka VG Komunalac.

Kačićeva ulica jedna je od prometnijih ulica u našem gradu, a pojedini dijelovi ulice su u poprilično lošem stanju. Rekonstrukcija bi svakako dobro došla i dionici od Kurilovečke do Fabijančićeve gdje je također kolnik u dosta lošem stanju, a stalno krpanje rupa nimalo ne pomaže. Za rekonstrukciju dijela Ulice A. K. Miošića od Kurilovečke do Fabijančićeve u tijeku je ishođenje lokacijske dozvole temeljem koje će se ići u otkup dijela privatnih parcela, kako bi se mogla pokrenuti izrada Glavnog projekta za dobivanje građevinske dozvole, rekli su nam iz gradske uprave. Kada će početi radovi na ovoj dionici, to još nije poznato.

Radovi su iznenadili mnogobrojne vozače koji su danas pokušali proći tim dijelom Kačićeve ulice jer su oznake za radove postavljene samo na početku gradilišta. Svakako bi dobro došla prometna signalizacija da se vozi obilazno i na drugim mjestima.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare