Odlične vijesti: I sedmi dan zaredom Gorica bez novih zaraženih, u županiji tri nova slučaja

koronavirus
Ilustracija: Pixabay

 

14:00 U Hrvatskoj ukupno 67 novih slučajeva

U protekla 24 sata zabilježeno je 67 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih u Hrvatskoj danas 727. Od toga je 125 ljudi na bolničkom liječenju, sa šest pacijenata na respiratoru. Jedna osoba je preminula.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području županije tri su nova slučaja zaraze kornavurisom i to jedan u Samoboru i dva na području Jastrebarskog. Na području naše županije trenutno je aktivno 50 slučajeva. Do sada je ukupno izliječeno 187 osoba, a 11 ih je preminulo.

10:30 Zagreb ima 14 novih slučajeva

U Zagrebu je danas 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a broj aktivnih slučajeva zaraze je 166, izvijestio je u petak zagrebački Stožer civilne zaštite.

– Jučer je napravljeno 384 testiranja, 14 je pozitivnih, tako da sad imamo 166 aktivnih slučajeva u Zagrebu. U izolaciju je stavljeno 65 osoba, tako da ih je jučer ukupno bilo 463 osobe, 18 je više izliječenih nego prethodnog dana – kazao je na konferenciji za medije ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Zvonimir Šostar.

Slavonija i dalje bilježi širenje zaraze, u Osječko-baranjskoj županiji devet je novih slučajeva, a u Vukovarsko-srijemskoj županiji sedam, objavili su stožeri.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare