I dalje izbjegavajte Selsku od Ozaljske do Baštijanove: Radovi će trajati još dva tjedna, donosimo popis obilaznih pravaca

prometna gužva
Sljedećih tjedana moglo bi biti gužve u prometu na dijelu Selske ceste u Zagrebu / Foto: Pixabay

Radovi na dijelu zagrebačke Selske ceste, koji su počeli 15. srpnja, trebali su biti gotovi jučer, u petak. Tako su prije dvadesetak dana najavljivali iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu Grada Zagreba. Sada je, međutim, iz tog ureda stigla nova informacija prema kojoj se radovi produžavaju do petka, 14. kolovoza u 20:00 sati. 

Stoga je i dalje zatvoren promet tim gradilištem i mogu se očekivati gužve u prometu. Konkretnije, promet na dijelu Selske ceste od Ozaljske do Baštijanove ulice bit će zatvoren u smjeru sjevera, dok će se na toj dionici promet u smjeru juga odvijati jednim prometnim trakom. Isto tako u raskrižju Selske ceste i Ozaljske ceste bit će onemogućeno kretanje vozila iz smjera sjevera prema istoku. Privremena regulacija prometa uvodi se zbog izmještanja magistralnog cjevovoda.

Ukratko, i sljedećih dana bolje je izbjegavati taj dio Selske ceste jer su moguća prometna zagušenja, a iz Gradskog ureda vozače mole za strpljenje i razumijevanje. Isto tako, naveli su i obilazne pravce za smjer od juga prema sjeveru: 

  • Selska cesta – Zagrebačka avenija – D. Golika – Baštijanova – Selska cesta
  • Selska cesta – Ozaljska – Nova cesta – Magazinska – Zagorska  – Selska cesta
  • Selska cesta – Zagrebačka avenija – Savska cesta – Ulica grada Vukovara – Krapinska – Selska cesta.

Zbog izbjegavanja dodatnih gužvi, iz Grada savjetuju vozačima da i za smjer sjever-jug koriste sljedeće alternativne pravce:

  • Selska cesta – Zagorska – Tomislavova – Zagrebačka cesta – Zagrebačka avenija – Selska cesta
  • Selska cesta – Baštijanova – D. Golika – Zagrebačka avenija – Selska cesta
  • Selska cesta – Krapinska – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Zagrebačka avenija – Selska cesta

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare