Zagrebačka županija raspisala natječaj za financiranje programa u kulturi: Kulturnjaci, javite se, čeka vas 700.000 kn Prijave se primaju do 21. kolovoza ove godine

javni poziv kultura
Foto: Pixabay

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu za što je predviđeno 700.000 kuna. Prijedlozi programa zaprimaju se do 21. kolovoza 2020. godine.

Sredstva će se dodjeljivati za izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi.

Programom javnih potreba u kulturi obuhvaćaju se svi oblici poticanja kulture i kulturnih djelatnosti koji pridonose razvitku i unapređivanju kulturnog života Zagrebačke županije.

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine. Ustanove u kulturi mogu podnijeti do dvije prijave na javni poziv (svaki projekt/program mora biti prijavljen na posebnoj prijavnici), a svi ostali prijavitelji mogu podnijeti samo jednu prijavu.

Na natječaj se možete prijaviti elektronički, preko sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr ili možete poštom poslati popunjeni zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom. Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Natječaji/Javni pozivi.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare