Požurite, osigurajte svoje mjesto na stadionu: Počinje prodaja godišnjih ulaznica za utakmice HNK Gorice u sezoni 2020./2021.

hnk gorica godišnje ulaznice

HNK Gorica počinje sutra, u srijedu, prodaju godišnjih ulaznica za nogometnu sezonu 2020./2021. Kupljene ulaznice vrijedit će za sve utakmice HT Prve lige i utakmice Hrvatskog kupa koje će se igrati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Godišnje ulaznice će stajati 200 ili 600 kuna, ovisno o sektoru. Skuplja, po 600 kuna, bit će mjesta u sektorima A1 i B1, dok će mjesta u ostalim sektorima, A2, A3, B2 i B3, koštati po 200 kuna.

hnk gorica godišnje ulaznice
Plan Gradskog stadiona u Velikoj Gorici

Iz kluba napominju kako zbog trenutne epidemiološke situacije još nije određen datum preuzimanja kartica za godišnje ulaznice. Sve informacije o preuzimanju godišnjih ulaznica, napominju iz HNK Gorice, navijači će dobiti na mail s kojim su se registrirali prilikom kupovine.

U prošloj sezoni je Gorica bila peta po broju gledatelja, potvrdile su službene statistike Prve HNL. Goričane je u prosjeku na svakoj utakmici gledalo nešto više od 2300 gledatelja. Ispred njih na listi najgledanijih u Prvoj HNL bili su samo tzv. veliki klubovi – Hjaduk, Dinamo, Rijeka i Osijek.

Navijači na stadionu HNK Gorica
HNK Gorica peta je najgledanija ekipa prošle sezone HT Prve lige / Foto: Gorica.info

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare