Britanci stavili Hrvatsku u uži izbor najbolje turističke države na svijetu: Evo kako i vi možete pomoći da osvojimo prestižnu titulu

Dubrovnik iz zraka / Foto: Gorica.info

The Times and Sunday Times Travel Awards 2020 nagrada je koju svake godine dodjeljuju popularne britanske novine u 12 turističkih kategorija. Hrvatska je ove godine u užem izboru za prestižnu titulu najbolje turističke države i bori se s Francuskom, Turskom, SAD-om, Španjolskom, Grčkom, Islandom, Tajlandom, Kanadom, Portugalom, Šri Lankom, Japanom, Velikom Britanijom, Australijom, Novim Zelandom, Barbadosom i Italijom. U Hrvatskoj turističkoj zajednici iznimno su zadovoljni što se naša zemlja našla u ovakvom društvu.

Zalazak sunca u Umagu / Foto: Gorica.info

– Nominacijom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja drži na britanskom tržištu. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj – istaknuo je Kristijan Staničić, direktor HTZ-a, a objavio rtl.hr.

Jama Baredine kraj Poreča / Foto: Gorica.info

Izbor i glasanje traju do kraja listopada, a o pobjedniku odlučuju čitatatelji koji glasuju online. Sudionici u glasanju mogu osvojiti i vrijedne nagrade poput odmora na Barbadosu ili Dominikanskoj Republici.

I vi možete glasati na ovom linku.

Pogled iz NP Paklenica / Foto: Gorica.info

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare