Vozači, jutros budite posebno pažljivi: Gusta magla na velikogoričkom području smanjuje vidljivost i ometa normalno odvijanje prometa

magla
Foto: Pixabay

Jutros nas je na velikogoričkom području dočekao pravi miks ljetnog i jesenskog ugođaja. Termometri su pokazivali temperaturu zraka od 19-20 stupnjeva Celzijevih, a vani je bila prava jesenska gusta magla. Vidljivost je bila ne veća od stotinu-dvije stotine metara, pa bi posebno pažljivi trebali biti vozači budući bi im tako smanjena vidljivost mogla otežavati vožnju.

Nije magla u ljetu nikakvo čudo, ali nas svaki puta iznenadi. Posebno kada joj prethodi topao i većinom sunčan dan kao što je to bilo jučer. Kada se magla digne, poručuju iz Državnog hidrometeorološkog zavoda, očekuje nas ponovno topao dan s najvišim temperaturama koje će se kretati oko 30 stupnjeva Celzijevih. Bit će pretežno sunčano s povremenom naoblakom. Sutra, u petak, vrijeme se mijenja i bit će češća kiša, a moguća su i lokalna grmljavinska nevremena. Na velikogoričkom području najviše temperature trebale bi se kretati do 28 stupnjeva Celzijevih.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare