Pogodi i osvoji: Gorica danas starta protiv Varaždina, zaigrajte i vi s vašim omiljenim klubom

HNK Gorica
Foto: HNK Gorica

Nogometaši Gorice danas će u 20 sati protiv Varaždina u gostima startati u svoju treću prvoligašku sezonu. Plan i želje su, kao i prošle sezone, na kraju, negdje u svibnju sljedeće godine, osigurati nastup u Europi. Momčad je sve zrelija i iskusnija, svi su svjesni kako su i zašto proteklih sezona prosuli bodove koji su im na kraju nedostajali i koji ih već dvije sezone zaustavljaju baš na onoj prvoj stepenici koja ne osigurava igranje u Europskoj ligi. Ovo je sezona u kojoj trebaju napraviti još taj jedan korak više.

Budući Gorica ima svoje vjerne navijače u našem gradu, ali ima i simpatizere širom Hrvatske, klub je ove sezone odlučio svima njima omogućiti da (se) igraju zajedno s nogometašima Gorice. Neće navijači, doduše, dobiti priliku servirati neku loptu s očima Lovriću, Cherifu ili Mudrinskom… Ali bit će i njima zanimljivo, zabavno i puno natjecateljskog duha tijekom cijele sezone. O čemu se radi?

Potrebno je otići na Facebook, naći strancu HNK Gorice, kliknuti i krenuti. Uoči svake utakmice HT Prve lige pogađat će se točan rezultat utakmice, a onima koji uspiju pogoditi upisivat će se bod. I tako kolo po kolo, utakmica po utakmica. Na kraju će se znati pobjednik ili možda pobjednici. Iz Gorice trenutačno žele glavnu nagradu za pobjednika držati tajnom, no sigurno je da će ona zadovoljiti i usrećiti ljubitelje nogometa.

Igra je počela već danas i traje do 19:55 sati, odnosno pet minuta prije starta utakmice u Varaždinu. Ispod objave o početku igre svaki prognozer može upisati svoje predviđanje kako će završiti prva ovosezonska tekma Gorice.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare