Udruge pripremite projekte: Zagrebačka županija daje donacije od 5.000 do 30.000 kuna za različite projekte i programe Udrugama će biti podijeljeno ukupno 367.350,00 kuna /// Javni natječaj otvoren je do 16. rujna

donacije za udruge
Foto: Pixabay

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj za dodjelu donacija za programe i projekte od kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, sportskog ili obrazovnog značaja te za programe i projekte braniteljskih udruga i civilne zaštite.

Udrugama će biti podijeljeno ukupno 367.350,00 kuna. Za projekte iz područja kulture osigurano je 80 tisuća kuna, po 50 tisuća kuna za programe i projekte od socijalnog, humanitarnog i sportskog značaja. Obrazovni projekti dobit će 50 tisuća kuna, za projekte braniteljskih udruga i civilne zaštite na raspolaganju je 40.350,00 kuna, a za programe od općeg dobra 57 tisuća kuna.

Donacija za pojedini projekt ili program može biti najmanje 5 tisuća kuna, a najviše 30 tisuća kuna.

Na natječaj se može prijaviti udruga ili druga neprofitna organizacija (zaklada, ustanova, društvo, klub. vjerska zajednica i druga neprofitna organizacija) sa sjedištem na području Zagrebačke županije koja je upisana u odgovarajući matični registar, odnosno registar neprofitnih organizacija i koja u svojem temeljnom aktu ima definirano neprofitno djelovanje, a čije su aktivnosti usmjerene na doprinos općem dobru na području Zagrebačke županije.

Javni natječaj otvoren je do 16. rujna.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare