Danas se otvaraju kina u trgovačkim centrima, broj gledatelja je ograničen Ljubitelji filmova uz poštivanje preporuka mogu uživati u CineStar kinima i bogatom kino programu

otvaranje kina
Foto: Pixabay

Najveći hrvatski kinoprikazivač otvorit će danas, nakon pet mjeseci, svoje dvorane uz poštovanje preporuka za poslovanje multipleks kina. U dvorane CineStara moći će ući ograničen broj ljudi, a online sustav prodaje ulaznica i blagajne će automatski blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja. Tako će ekipe moći sjediti zajedno, ali će s obje strane biti odvojeni od ljudi s kojima nisu došli.

U prvom tjednu publika će moći pogledati nekoliko premijera: psihološki triler „Bijesan“ (Unhinged) s Oscarom nagrađenim Russellom Croweom u glavnoj ulozi, kao i romantičnu i inspirativnu glazbenu priču „Još uvijek vjerujem“ (I Still Believe). Za one najhrabrije tu je napeti horor Brahms: Dječak II (Brahms: Boy II), a vaši najmlađi, kao i odrasli željni bezbrižne zabave, mogu uživati u sinkroniziranim animacijama „Naprijed“ (Onward) i „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“ (Captain Sabertooth and the magic diamond).

– Pripremili smo kino dvorane za novi prijem posjetitelja, proveli smo dezinfekciju, uspostavili nove higijenske standarde i njihovo održavanje te upoznali zaposlenike sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekujemo posve spremni. Svi smo željni zabave, ali moramo ostati odgovorni, zdravlje i sigurnost posjetitelja kao i naših zaposlenih nam je prioritet – poručili su iz Blitz CineStara.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare