Trener Gorice Dambrauskas uoči puta u Koprivnicu: Vrijeme je da pokažemo kako i u gostima možemo pobjeđivati u nizu

Trening HNK Gorica
Goričani vrijedno treniraju uoči novih izazova / Foto: HNK Gorica

HNK Gorica će u subotu u 17:55 izaći na stadion u Koprivnici i pokušati nadigrati Slaven Belupo. Još kad bi to bilo tako jednostavno napraviti kako je jednostavno napisati i pročitati. U posljednjih devet utakmica, osam prvenstvenih i jedna u Kupu, statistika je u potpunosti izbalansirana – svaka ekipa ima po tri pobjede, tri neriješena rezultata i, naravno, tri poraza.

Gorica je u Koprivnici slavila samo jednom, i to u svojoj premijernoj prvoligaškoj sezoni, 21. listopada 2018., s 1:0, golom već lagano zaboravljenog goričkog asa Iyayija Believea Atiemwena, popularnog Belog.

– Na tom terenu, na tom stadionu, nikome u ovoj ligi nije lako igrati, svi imaju problema i moramo se pripremiti na tešku utakmicu. Međutim, vjerujemo i u sebe, da napredujemo iz utakmice u utakmicu, a taj napredak neće stati. Potencijal je tu i vrijeme je da pokažemo da možemo pobjeđivati u nizu i u gostima – kazao je šef stručnog stožera Valdas Dambrauskas.

Kristijan Lovrić spreman je za nove pogotke / Foto: HNK Gorica

Nakon sjajne pobjede u Varaždinu (Varaždin-Gorica 1:5) svima u ekipi je jasno da je pritisak veći i da očekivanja navijača rastu.

I najiskusniji trebaju trenerov savjet – Dambrauskas i Dvorneković / Foto: HNK Gorica

– Svjesni smo da se ne živi na staroj slavi, moramo i dalje raditi,  ići utakmicu po utakmicu i potvrđivati sve ovo dobro što smo napravili u Varaždinu. To je jedini put koji smo si zacrtali i moramo se toga držati. Sigurno da nas čeka teška utakmica, ali trener nas je upozorio na analizi na neke njihove slabosti, našu snagu i vjerujemo da ako ispoštujemo što smo dogovorili, možemo pobijediti – rekao je Dario Čanađija.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare