Udruga polako, ali sigurno mijenja jezero Čiče: Uređen parking, očišćeno smeće, turopoljsko more poslužilo kao kulisa za snimanje spota

Sa snimanja spota EnTre Deaf banda na Čiču / Foto: Udruga JČ-TM

Udruga Jezero Čiče – Turopoljsko more definitivno ide prema svom cilju, pretvaranju najvećeg velikogoričkog jezera u uređenu lokaciju za razonodu, odmor i rekreaciju. Članovi udruge posebno su bili aktivni ovog vikenda. Prvo su očistili smeće na najljepšoj turopoljskoj plaži, a potom je ona poslužila kao kulisa za snimanje pravog ljetnog hita.

Prije zabave članovi Udruge su očistili plažu / Foto: Udruga JČ-TM

– U suradnji s udrugom NostraDomus skupili smo desetak vreća otpadaka i spremili ih u za to, marom i zalaganjem gradske uprave i VG Komunalca, postavljene spremnike na parkiralištu izvan prostora Čič biča. Parkiralište je bilo premalog kapaciteta s obzirom na veliki interes posjetitelja. Nadamo se kako će ova i slične aktivnosti potaknuti u svima više volje za valjanim odlaganjem vlastitog smeća u za to predviđene spremnike – objavila je Udruga na svojem Facebook profilu.

Nakon čišćenja na plaži je EnTre Deaf Band snimio spot za svoju novu pjesmu Ljetni hit. U bendu svira troje iznimno nadarenih glazbenika, osoba s invaliditetom.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare