Uhvaćen mladi pljačkaš osumnjičen za tri razbojništva: Ove godine opljačkao kiosk i dvije sportske kladionice, ukrao 37.350 kuna

pljačkaš
Foto: Ilustrativna fotografija / Pixabay

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela razbojništva. Jučer smo objavili da je nepoznati lopov u Dubravi opljačkao sportsku kladionicu. Policija sumnja da je mladić ove godine počinio tri pljačke.

Prvo je 29. veljače oko 21.50 sati, opljačkao kiosk. Maskiran i uz prijetnju plastičnim pištoljem zaposlenici kioska ukrao je 350 kuna. Drugo razbojništvo, počinio je 5. kolovoza oko 19.25 sati u sportskoj kladionici u Ulici V. Poljanice, kada je maskiran uz prijetnju plastičnim pištoljem od zaposlenice otuđio oko 8500 kuna.

Treće razbojništvo, nakon kojeg su ga policijski službenici iz Dubrave uhitili, počinio je na isti način, u kladionici u Čulinečkoj ulici prekjučer oko 20.20 sati, kada je uz prijetnju plastičnim pištoljem od zaposlenice ukrao 28.500 kuna. Policija ga je ubrzo pronašla, uhitila i započela kriminalističko istraživanje.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela, osumnjičeni mladić je zadržan u pritvoru, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare