Pazite, prevaranti ne miruju: Pustila je u kuću “medicinsku sestru“ koja ju je izmasirala, istodobno joj je drugi član ”medicinskog tima“ ukrao novac

Ilustracija: Pixabay

Pozvonila je na vratima, bila je obučena sva u bijelom sa zaštitnom maskom na licu. Predstavila se kao medicinska sestra. Vrata joj je otvorila starija gospođa.

– Dobar dan, gospođo, trebam vam izmjeriti temperaturu – kratko je rekla, a gospođa ju je pustila u kuću.

Ušla je, ljubazno rekla gospođi da sjedne, što je ova i učinila. Medicinska sestra počela je masirati ženu po vratu i leđima. Bilo je ugodno i opuštajuće, trajalo je desetak minuta. Još su malo porazgovarale, pričale o zdravlju, koroni i ostalim stvarima koje nas sve zokupljaju posljednjih mjeseci. Pozdravile su se i medicinska sestra je otišla novom pacijentu.

Gospođa se sljedećeg dana spremala u dućan. Išla je provjeriti koliko ima novaca u novčaniku. Umalo je pala od neugodnog iznenađenja. Novčanik u kojem je bilo 2000 kuna, sada je bio prazan. Počela je vrtjeti film unatrag. I shvatila je da je prevarena. Dok ju je “medicinska seseta“ obrađivala i skretala pažnju, iza leđa je u kuću ušao netko drugi i ispraznio joj novčanik. Žena s područja Bjelovarsko-bilogorske županije mogla je jedino slučaj jučer prijaviti policiji.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare