Ulica Andrije Kačića Miošića postaje veliko gradilište: VG Vodoopskrba počinje izgradnju zamjenskog kolektora Počinje izgradnja novog zamjenskog kolektora, a vrijednost radova je nešto više od dva milijuna kuna bez PDV-a

radovi u kačićevoj ulici
Foto: Gorica.info

Hrpe šuljnka koje su se u zadnja dva-tri dana pojavile u Ulici Andrije Kačića Miošića u dijelu od Fabijančićeve do Kurilovečke ulice najavljuju nove radove. Kako smo doznali u VG Vodoopskrbi, počinje izgradnja novog zamjenskog kolektora u dužini od 749 m. Zamjenski kolektor počinje od ulice Slavka Kolara i vodi do Ulice Stjepana Fabijančića Jape odnosno do prepumpne stanice koja se nalazi u Ulici Andrije Kačića Miošića.

Vrijednost radova je nešto više od dva milijuna kuna bez PDV-a, a radove izvodi zajednica ponuditelja MEBELT i VG Komunalac. Do kada će radovi trajati ostaje nepoznato jer nam iz VG Vodoopskrbe na to pitanje nisu odgovorili.

Podsjetimo, VG Komunalac od kraja srpnja radi na rekonstrukciji Ulice Andrije Kačića Miošića u dijelu od križanja s Ulicom Slavka Kolara do Kurilovečke ulice. Radovi, vrijedni 3,3 milijuna kuna, obuhvaćaju kompletnu izgradnju prometnice s novom pješačko-biciklističkom stazom s jedne strane i pješačkom stazom s druge strane te postavljanje nove komunalne infrastrukture. Radovi bi trebali biti gotovi do sredine studenoga.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare