Srednjoškolci: Gradsko poglavarstvo daje novčanu naknadu od 1000 kuna za nabavu udžbenika i drugih školskih materijala Punoljetni srednjoškolci sami podnose zahtjev, a za maloljetne to mogu učiniti roditelji ili skrbnici

srednjoškolci
Foto: Pixabay

Srednjoškolci s prebivalištem na području Grada Velike Gorice od danas mogu podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava na novčanu naknadu od 1000 kuna za nabavu udžbenika i ostalih obrazovnih materijala potrebnih za školu.

Učenici srednjih škola mogu dobiti novčanu naknadu pod uvjetom da su redovni učenici srednje škole, da imaju prebivalište na području Grada Velike Gorice i da u trenutku predaje zahtjeva nisu primatelji stipendije ili ostalih naknada koje se financiraju iz javnih izvora (gradskih, županijskih ili državnih), objavili su iz gradske uprave.

Zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu novčane naknade Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i šport podnose učenici samostalno, a za malodobne učenike njihovi roditelji/skrbnici. Zahtjevi s dokazima se podnose isključivo elektroničkom poštom na adresu stipendije@gorica.hr. Uz zahtjev se obvezno prilaže dokaz o prebivalištu učenika na području Grada Velike Gorice (preslika osobne iskaznice, uvjerenje o prebivalištu ili drugi dokaz o prebivalištu), preslika kartice tekućeg/žiro računa učenika ili roditelja/skrbnika i dokaz/potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole.

Učenici koji polaze Gimnaziju Velika Gorica, Ekonomsku školu Velika Gorica, Srednju strukovnu školu Velika Gorica i Zrakoplovno tehničku školu Rudolfa Perešina ne trebaju dostaviti potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare