Pogledajte kako se mijenjala livada u Pucekovićevoj ulici: Ovako napreduje gradnja parkinga iza Doma zdravlja

Bivša livada iza goričkog Doma zdravlja promijenila je izgled. Odavno tamo više nema trave, gradilište je puno radnika i strojeva, buduće prakiralište dobiva sve jasnije obrise. Naime, točno je 35 dana prošlo od dolaska prvih bagera na livadu u Ulici Josipa Pucekovića, koji su tada počeli graditi veliko gradsko parkiralište sa stotinjak parkirnih mjesta. Radovi, koje izvode radnici VG Komunalca, ukupno vrijede 2,2 milijuna kuna (uključujući PDV).

Radnici će asfaltirati 1700 četvornih metara kolnika i 450 četvornih metara pješačke staze, napravit će 11 rampi za invalide, urediti odvodnju, drenažu, oborinsku odvodnju, iscrtati i postaviti vertikalnu i horizontalnu signalizaciju. Da budući parking ne bude u mraku postavit će 13 novih stupova javne rasvjete i 17 svjetiljki. Planirani rok završetka radova je 15. studenog 2020.

U galeriji fotografija pogledajte kako se u samo 45 dana promijenila vizura ovog dijela Velike Gorice. Prve dvije fotografije snimio je čitatelj našeg portala 27. srpnja na dan početka radova, druge dvije su snimljene 14. kolovoza, a posljednje dvije 1. rujna.

27. 07.
27.07.
14.08.
14.08.
01.09
01.09.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare