Srednjoškolci i studenti koji se školujete u Zagrebu: Produljite pokaz za ZET čim prije i izbjegnite gužve

zet pokaz učenici studenti
Foto: Gorica.info

Velikogorički srednjoškolci i studenti koji se školuju u Zagrebu mogu produljiti pretplatnu kartu za ZET na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i kioscima Tiska i iNovina.

Učenici prvih razreda srednjih škola i studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području Velike Gorice, moraju ovjeriti zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u nadležnoj velikogoričkoj gradskoj službi, doznali smo u ZET-u.

Učenici i studenti druge, treće ili četvrte godine, s područja Velike Gorice, za produljenje profila neće trebati ovjeravati zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji i poglavarstvima, već ažuriranje podataka na postojećoj pretplatnoj karti mogu obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina, ukoliko se nalaze u odgovarajućoj elektroničkoj bazi podataka.

Naime, ZET je informatički povezan s elektroničkom bazom podataka učenika osnovnih i srednjih škola (e-Matica), kao i sa studentskom elektroničkom bazom (ISAK). Ako je škola ili fakultet ažurirao podatke za nadolazeću školsku ili akademsku godinu, tada učenici ne trebaju ovjeravati zahtjev ZET-a u tajništvima obrazovnih institucija. Međutim, ukoliko se netko ne nalazi u sustavu za produljenje profila postojećih pretplatnih karata, potrebno je pribaviti prethodno ovjeren obrazac zahtjeva.

Iz ZET-a pozivaju učenike i studente da ZET karticu izrade što prije, jer potvrda o predanom zahtjevu za izradu kartice nije zamjena za valjanu kartu.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare