Vozači: Zaboravite sljedećih mjeseci vožnju po Ulici Andrije Kačića Miošića, počeli su radovi i u dijelu od Kurilovečke pa do Fabijančićeve, vozi se obilazno

Svi vi koji često koristite Ulicu Andrije Kačića Miošića bilo bi najbolje da pronađete neki drugi pravac jer su počeli radovi i u dijelu ove ulice od Kurilovečke pa do Ulice Stjepana Fabijančića Jape. Kao što je gorica.info najavila krajem kolovoza, počela je izgradnja novog zamjenskog kolektora u dužini od 749 m. Zamjenski kolektor počinje od ulice Slavka Kolara i vodi do Ulice Stjepana Fabijančića Jape odnosno do prepumpne stanice koja se nalazi u Ulici Andrije Kačića Miošića. Vrijednost radova je nešto više od dva milijuna kuna bez PDV-a, a radove izvodi zajednica ponuditelja MEBELT i VG Komunalac.

Podsjetimo, od kraja srpnja Ulica Andrije Kačića Miošića u dijelu od križanja s Ulicom Slavka Kolara pa do Kurilovečke zatvorena je zbog rekonstrukcije koja obuhvaća kompletnu izgradnju prometnice s novom pješačko-biciklističkom stazom s jedne strane i pješačkom stazom s druge strane, a obuhvaćena je i nova komunalna infrastruktura. Radove vrijedne 3,3 milijuna kuna izvodi tvrtka VG Komunalac.

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare