Počinju upisi u Akrobatski rock’n’roll klub “Gorica“: Djevojčice i dječaci, požurite jer broj mjesta je ograničen zbog protuepidemijskih mjera

Akrobatski rock’n’roll klub “Gorica” s početkom nove školske godine ponovo upisuje nove polaznike. Pozivaju sve zainteresirane djevojčice i dječake od 5 godina i starije da im se pridruže. Upis novih polaznika počinju u subotu, 12. rujna i traje do 1. listopada. Zbog protuepidemijskih mjera broj novih članova je ograničen, a sve potrebne informacije možete dobiti telefonski od trenera na broj 098/802-932.

Treninzi u ARRK Gorica održavaju se pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca akrobatskog rock’n’rolla i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

– U prošloj sezoni obilježili smo 12 godina uspješnog djelovanja kluba, a do sada smo osvojili više od 400 odličja. Garantiramo pravilan rad s djecom utemeljen na dugogodišnjem iskustvu i struci, ugodnu atmosferu, nastupe na natjecanjima i priredbama – poručuju iz Akrobatskog rock’n’roll kluba “Gorica”.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare