Fond hrvatskih branitelja: Dividenda članovima fonda za 2019. godinu iznosi 12,5 milijuna kuna, isplata počinje krajem rujna Isplata dividendi obavljat će se isključivo u poslovnicama Fine, a za to će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu ili njihove preslike te OIB

kada počinje isplata dividendi braniteljima

Fond hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji počinje isplatu dividende za 2019. godinu. Isplata dividendi počinje u ponedjeljak, 28. rujna 2020. godine. Ukupan iznos namijenjen za isplatu dividende iznosi 12,5 milijuna kuna, što po jednom udjelu iznosi 6,84 kuna, objavila je Fina.

Fond hrvatskih branitelja ima visoku razinu volatilnosti, a vrijednost udjela iznosi oko 524 kune.

Isplata dividendi obavljat će se isključivo u poslovnicama Fine, a za to će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu, a može i njihova preslika te OIB. Druge dokumente kao dokaz Fina neće prihvaćati.

S obzirom da je datum raspodjele dobiti Fonda HB 25. rujan 2020. godine, pravo na isplatu dividende imat će oni branitelji koji posjeduju udjele u Fondu HB i oni koji su zahtjev za otkup udjela podnijeli poslije 27. srpnja 2020. godine.

Na dividendu iz Fonda HB nemaju pravo članovi Fonda HB koji su zahtjev za otkup udjela podnijeli zaključno s 27. srpnjem ove godine ili ranije te oni koji su otkupili svoje udjele i više ne raspolažu niti jednim udjelom, pojašnjavaju iz Fine.

Zaprimanje zahtjeva za otkup udjela i isplata udjela iz Fonda HB prema uobičajenoj proceduri. Za podnošenje zahtjeva za otkup udjela te isplatu dividende bit će potrebno, uz važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu ili njihove preslike i OIB.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare