Sigurno u srednju: Osmaši, prijavite se na besplatne radionice koje će vas pripremiti za daljnje školovanje Prijaviti se možete do kraja rujna, a radionice se održavaju uz poštovanje epidemioloških mjera HZJZ

sigurno u srednju
Broj mjesta na radionicama je ograničen / Foto: Pixabay

Velikogorički Centar za djecu, mlade i obitelj poziva osmaše da se prijave na radionice Sigurno u srednju koje će ih pripremiti za polazak u srednju školu. Kroz 12 susreta učenici će steći nove vještine i znanja.

Iskustvenim aktivnostima će se obrađivati različite teme koje će pomoći učenicima – kako organizirati učenje, poboljšati socijalne vještine, otkriti interese i prioritete, upoznati ih s programima različitih srednjih škola kroz gostovanje učenika srednjoškolaca, najavili su iz Centra.

– Mi u Centru za djecu, mlade i obitelj nastavljamo s  aktivnostima poštujući upute HZJZ-a, što znači da su nam grupe nešto manje – kazala nam je ravnateljica Centra Sanda Puljiz Vidović.

Voditeljica programa je psihologinja Jelena Cvetnić, a pohađanje programa je besplatno.

Na radionice Sigurno u srednju prijaviti se možete telefonom na broj 6231-734 ili 091/6231-734, emailom info@centar-dmo-vg.hr ili preko FB stranice Centra do 30. rujna 2020.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare