Ljubitelj tuđih bicikla: Od svibnja do rujna ukrao 17 bicikla vrijednih oko 78 tisuća kuna, policija ga otkrila u redovnoj kontroli prometa Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje da je počinio 17 kaznenih djela „Krađa“

kradljivac bicikla
Foto: PUZ

Policija u redovnoj kontroli prometa otkrila serijskog kradljivca bicikla koji je od svibnja do rujna ukrao 17 bicikla, objavila je Policijska uprava zagrebačka. Sve je krenulo 13. rujna iza ponoći, policijski službenici s Trnja, u redovnoj kontroli prometa u Budimijevoj ulici, zaustavili su vozilo kojim je upravljao 19-godišnjak. Odmah po zaustavljanju vozila, vozač se dao u bijeg jer je vozio bez položenog vozačkog ispita. Policajci su ga sustigli i uhitili.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici iz Centra, Trnja i Novog Zagreba potvrdili su sumnju da je osumnjičeni tijekom svibnja, lipnja, kolovoza i rujna 2020. godine ukrao 17 bicikala. Bicikle je krao u različito doba dana i noći tako da bi prerezao sajlu i odvezao na njima, a onda ih prodavao.

Bicikle je krao ispred bolnice, škola te trgovina, kao i na raznim lokacijama u samom središtu Zagreba. Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 78.000 kuna, kažu u policiji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanje kradljivac bicikla je završio u pritvoru, a policija je  podnijela izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare