Velika Gorica prodaje rabljene stolarske strojeve i opremu: Možete ih razgledati u petak prijepodne u VG Goričanki Strojevi su se koristili za obavljanja stolarske djelatnosti, ali se nisu upotrebljavali zadnje četiri godine /// Strojevi i oprema, prodaju se prema načelu „viđeno-kupljeno“///

stolarske strojeve
Ilustrativna fotografija: Njuškalo

Ako se bavite stolarskim poslovima i želite kupiti opremu, evo prilike jer je raspisan natječaj za prodaju rabljenih stolarskih strojeva i opreme u vlasništvu Grada Velike Gorice.

Prodaje se CNC obradni centar BIESSE ROVER 20, proizveden 2000. godine, po početnoj cijeni od 42 tisuće kuna,  sustav za odsis piljevine CORAL- 5 vreća po početnoj cijeni od 2.250 kuna i sustav za odsis piljevine CORAL – 2 vreće po početnoj cijeni 1.250 kuna.

Stolarske strojeve i opremu možete razgledati u petak, 18. rujna, od 9 do 11 sati na adresi Ulica Ljudevita Posavskog 45, Velika Gorica u zgradi VG Goričanke.

Strojevi su se koristili za obavljanja stolarske djelatnosti, ali se nisu upotrebljavali zadnje četiri godine.

Strojevi i oprema, prodaju se prema načelu „viđeno-kupljeno“, što znači da naknadni prigovori kupaca neće biti prihvaćeni.

Moguće je dati ponudu za kupnju jednog ili više strojeva, pri čemu je u ponudi potrebno pojedinačno navesti za koje se strojeve ponuda daje.

Ugovor o kupoprodaji strojeva i opreme sklopiti će se s najpovoljnijim ponuditeljem. Najpovoljniji ponuditelj je onaj koji je ponudio najvišu kupoprodajnu cijenu i ispunjava sve uvjete natječaja. Ako najpovoljniji ponuditelj odustane od svoje ponude, najboljim ponuditeljem smatra se sljedeći ponuditelj koji je ponudio najvišu kupoprodajnu cijenu i ispunjava ostale uvjete natječaja.

Ponuđači su dužni platiti jamčevinu u iznosu od 10% početne vrijednosti svakog stroja za čiju se kupnju daju ponudu. Rok za slanje ponuda za stolarske strojeve i opremu je osam dana.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare