Malogoričku ulicu opet uređuju: Nakon pisanja Gorice.info radnici VG Komunalca popravljaju brojne greške i postavljaju rubnjake Valjda će pomoći ona narodna o trećoj sreći /// Raskopava se dio nogostupa i postavljaju novi rubnjaci ///

malogoričku ulicu opet uređuju
Malogorička ulica nakon “uređenja“ (lijevo), prvog pokušaja popravka (sredina) i ponovno raskopana (desno) / Foto: Gorica.info

Malogoričku ulicu opet uređuju. Nakon što je Gorica.info jedina pisala o sramotnom uređenju te ulice u središtu Velike Gorice, koje su građani platili gotovo 600.000 kuna, radnici VG Komunalca ponovno su se vratili na “mjesto nesreće“.

Raskopali su tridesetak metara nogostupa od križanja Malogoričke s Ulicom Stjepana Fabijančića Jape. Izvadili su friško postavljeni asfalt i dotrajale rubnjake. Te je rubnjake, jasno je i onima koji nemaju nikave veze s građivinskim radovima, trebalo ukloniti prije razvlačenja asfalta prije nekoliko tjedana. No, investitor ovih radova, Grad Velika Gorica, nije mislio tako, nego su naložili VG Komunalcu samo postavljanje novog asfalta.

Tek nakon što je naš portal objavio priču o očajnoj obnovi Malogoričke, koji je na ovom dijelu izgledao kao da su ga obnavljali dečki iz “A je to“ crtića, gorička vladajuća garnitura se počela komešati. Priznali su da greške postoje, ali su odgovornost prebacili na VG Komunalac. To, na kraju, i nije najbitnija stvar. Bitno je ispraviti greške zbog kojih bi stanari zgrada na tom dijelu Malogoričke imali poplavljene garaže kod jače kiše.

Malogoričku ulicu opet uređuju
Malogoričku ulicu opet uređuju, sada onako kako je trebalo i prvi puta / Foto: Gorica.info

I da, Malogoričku ulicu opet uređuju. Radnici VG Komunalca vjerojatno će brzo završiti posao, pa će sve sjesti na svoje mjesto. Jedino će građani Gorice platiti te dodatne rubnjake.

S jedne strane smo jako ponosni da je naš portal Gorica.info, koji je lansiran prije manje od tri mjeseca, u tom kratkom roku uspio ispraviti grešku sustava i pomoći sugrađanima. No s druge strane smo zabrinuti jer bi svi odgovorni zažmirili na ovako očajno nekvalitetne radove. Samo da smo i mi prešutjeli ovu priču. Ne bi te odgovorne previše diralo ni što bi zbog njih neki naši sugrađani mogli imati poplavljene garaže. Još manje bi razmišljali kako su bacili novac građana na nekvalitetno odrađen posao.

Zbog svega toga nas uopće ne čudi afera Elektrocentar Petek koja upravo potresa Veliku Goricu.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare