Milan Bandić spašava Goričane: Obećao vratiti noćne linije ZET-a za Veliku Goricu, da građani ne trpe i ne trče za autobusima

milan bandić spšava goričane
Foto: zagreb.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić spašava Goričane jer je danas na Radio Sljemenu, odgovarajući na novinarski upit, obećao vratiti ukinute noćne linije ZET-a za Veliku Goricu. Bandić je kazao da će dati nalog da se noćne i dnevne linije vrate na prijašnji vozni red jer građani ne smiju trpiti.

Na pitanje novinara što se događa s prijevozom ZET-a za Veliku, Goricu Milan Bandić je rekao da ne bježi od odgovornosti.

– Dok god mi vozimo, imamo ingerencije i odgovornosti, ja od toga ne bježim. Provjerit ću danas o čemu se radi. Točno je da ugovor nije potpisan, Bistra je potpisala, Zaprešić je potpisao. Jedino nije potpisala Gorica. Zašto, to bi trebalo pitati gradonačelnika, ali sada je njega malo teže pitati, ali neka pitaju zamjenika sadašnjeg aktualnog, zašto nisu potpisali. Ono što ću ja učiniti da građani ne trpe, dat ću danas nalog da linije normalno funkcioniraju i po noći i po danu dok mi obavljamo prijevoz za Veliku Goricu. Što se tiče fakture i realizacije te fakture i plaćanja, to je profuturo, to ćemo vidjeti, ali građani ne smiju trpiti. Danas ću dati nalog da se to vrati na uobičajenu praksu, da građani ne trče ko Usain Bolt, da ako kasne pet minuta ne mogu doći svojim domovima iz grada, obećao je Bandić.

Već noćas vidjet ćemo da li Milan Bandić spašava Goričane i hoće li se noćne linije vratiti na stari vozni red.

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare