Autobusne noćne linije ZET-a od ponedjeljka ponovno voze: Milan Bandić poručio da Velikogoričani ne smiju patiti

autobusne noćne linije ZET-a
Foto: Gorica.info

Od ponedjeljka, 28. rujna, vraćaju se autobusne noćne linije ZET-a koje prometuju na relaciji Zagreb (Glavni kolodvor) – Velika Gorica, objavio je večeras ZET.  Novi raspored bit će dostupan na internetskoj stranici www.zet.hr.

ZET je postigao dogovor s Gradom Velikom Goricom, ali samo za noćne linije. Iz ureda Milana Bandića kazali su nam da gradonačelnik poručuje da Goričani ne smiju patiti, autobusi moraju voziti, a neka se ZET i Grad Velika Gorica dogovore. Iz ovoga bi se moglo zaključiti da će ipak biti postignut dogovor zagrebačkog prijevoznika i goričkog poglavarstva i potpisan novi ugovor.

Podsjetimo, prije dva dana u radijskoj emisiji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obećao je vratiti noćne linije ZET-a za Veliku Goricu.

– Danas ću dati nalog da se to vrati na uobičajenu praksu, da građani ne trče ko Usain Bolt, da ako kasne pet minuta ne mogu doći svojim domovima iz grada, kazao je u srijedu Bandić.

Iako se to činilo kao još jedno Bandićevo obećanje, pokazalo se da je prvi čovjek Zagreba bio od riječi i da se vraćaju autobusne noćne linije ZET-a za Veliku Goricu.

Ugovor o prijevoza putnika između Grada Velike Gorice i ZET na snazi je do 30. rujna ove godine.

 

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare