Velika zapljena droge: Pala dvojica dilera, policija pronašla gotovo 45 kilograma razne droge koja je prošvercana iz BiH

Foto: PUZ

Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu dilera koje se tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Policija sumnja da je 43-godišnjak 25. rujna ove godine u Bosni i Hercegovini nabavio veću količinu marihuane te ju sakrio u posebno preuređene prostore u svom automobilu marke Nissan. Drogu je prokrijumčario u Zagreb radi daljnje prodaje osumnjičenom 30-godišnjaku.

Velika zapljena droge
                                                Foto: PUZ

Velika zapljena droge

Obavljenom pretragom njegovog automobila na području Peščenice policija je pronašli 34 plastična paketa ispunjena s ukupno 36.374,00 grama marihuane.

Sumnja se da je 30-godišnjak, s ciljem dalje preprodaje, nabavljao veću količinu marihuane, hašiša i kokaina, koje je zatim sakrivao, prešao, dodavao punila za povećanje mase, prepakiravao i vagao u kući na području Maksimira, nakon čega je tako pripremljenu drogu prodavao.

Velika zapljena droge
Foto: PUZ

Pretragom kuće policija je pronašla ukupno 8.385,00 grama marihuane pakirane u 24 paketa, 116,85 grama hašiša, 10,57 grama kokaina, 13.463,00 grama različitih punila za povećanje mase pakiranih u pet plastičnih omota i jedan plastični paket, uređaj za vakumiranje, dvije digitalne vage, hidrauličnu prešu te veći novčani iznos za koji se pretpostavlja da je pribavljen preprodajom droge.

Velika zapljena droge
Foto: PUZ

U pretrazi je pronađen i jedan pištolj s pripadajućim spremnikom te osam komada streljiva zbog čega će protiv 30-godišnjaka biti podnijet optužni prijedlog.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, objavila je danas policija navodeći sve detalje velike zapljene droge.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare