Grijanje u Velikoj Gorici: Od danas HEP počinje uključivati grijanje, prvi su na redu dječji vrtići, škole i dom zdravlja

grijanje u velikoj gorici
Foto: Gorica.info

HEP-Toplinarstvo će danas, 28. rujna započeti s uključivanjem grijanja u Velikoj Gorici. Za uključivanje grijanje u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave potrebno je približno tri do četiri dana te će do kraja ovog tjedna osigurati isporuku toplinske energije za grijanje krajnjim kupcima, objavio je HEP Toplinarstvo.

Grijanje u Velikoj Gorici prvo će uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

Iz HEP-a pozivaju potrošače koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje u Velikoj Gorici.

Ogrjevna sezona 2020./2021. završit će najkasnije 15. svibnja 2021. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima, kažu u HEP Toplinarstvu.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare