Zagrebačka policija pronašla vozača (18) koji je usmrtio ženu (77) i onda pobjegao s mjesta prometne nesreće

policija u lovu na prekršitelje
Foto: PUZ

Zagrebačka policija pronašla je vozača (18) za kojeg se sumnja da je u srijedu ujutro u Lučkom usmrtio ženu (77) i onda pobjegao.

U srijedu, 30. rujna oko 7 sati policija je dobila dojavu da na raskrižju Puškarićeve i Ježdovečke ulice u kanalu leži ženska osoba. Policija je utvrdila da se najvjerojatnije radi o prometnoj nesreći. Ubrzo su otkrili identitet ženske osobe, ali o vozaču policija nije imala nikakve podatke niti bilo kakve tragove što je sami pronalazak mogućeg počinitelja otežalo, navode iz zagrebačke policije.

Policija je posumnjala da je ženu udario kamion. Dan kasnije, u četvrtak, policija je suzila istragu na jedno teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, utvrdili su tko ga je vozio. Nad kamionom je provedena kriminalističko tehnička obrada, a nad 18-godišnjim vozačem provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kaznena djela izazivanje prometne nesreće, navodi zagrebačka policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni vozač bit će prepraćen pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare